zondag 23 februari 2020

Nieuwe onderdelen voor nieuwe wapensystemen (UPDATE)

20 februari - Army Times legt uit dat de aanschaf van een nieuwe generatie wapensystemen of moderne strategische concepten ook leiden tot nieuwe bijbehorende legeronderdelen. Het artikel noemt nieuwe eenheden die al ingevoerd worden, zoals de Security Force Assistance Brigades (speciale opleidingsbrigades voor bondgenoten, vijf bij de landmacht en een bij de Nationale Garde) en de Multi-Domain Task Forces (voor elektronische oorlogsvoering, cyberoperaties en precisievuur op grote afstand). In de toekomst komen er mogelijk Hypersonic Artillery onderdelen of Precision Strike Missile batterijen.
Het artikel geeft voorbeelden uit de jaren tachtig toen het nieuwe operationele concept Air Land Battle leidde tot Ranger bataljons, het 160ste Special Operations Aviation Regiment (helikopters), andere special forces eenheden en gevechtstrainingscentra, zoals het Joint Readiness Training Center in Fort Polk (Louisiana) en het National Training Center in Fort Irwin (Californië).
Bron: Army Times (Todd South)
AANVULLING: 21 februari - In Hohenfels in Beieren is een Joint Multinational Readiness Center, het enige trainingscentrum van de US Army en bondgenoten buiten de VS.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten